Sequoia Hoeve
Image default
Dienstverlening

Verlichting met LED-technologie voor bedrijfshallen

LED Design Holland is gespecialiseerd in LED-verlichting voor diverse zakelijke toepassingen, waaronder bedrijfshallen. Als deskundigen op het gebied van LED verlichting bedrijfshal bieden wij uitgebreide begeleiding en een toegewijde contactpersoon voor al onze klanten. Met meer dan tien jaar ervaring hebben we ons ontwikkeld tot experts in de wereld van LED-verlichting voor bedrijfshallen.

Wij leveren oplossingen voor verlichting in verschillende sectoren, zoals industrie, kantoren, retail, showrooms, horeca, sportfaciliteiten, scholen en bedrijfshallen. Ons portfolio omvat diverse succesvolle projecten, en we staan altijd open voor samenwerking met onze klanten.

Het gebruik van LED-verlichting in bedrijfshallen heeft talloze voordelen, waaronder energie-efficiëntie, duurzaamheid en kostenbesparing. Hoewel er aanvankelijk investeringen nodig zijn, wordt dit binnen twee jaar terugverdiend dankzij de aanzienlijke besparingen op energiekosten. Bovendien hebben LED-lampen een lange levensduur en vereisen ze weinig onderhoud.

Binnen ons uitgebreide assortiment LED-verlichtingsproducten zijn enkele populaire keuzes onder andere de LED Line-Refix, Tri-Proof en LED Pro High-Bay armaturen. Deze armaturen zijn geschikt voor diverse toepassingen in bedrijfshallen. Als u geïnteresseerd bent in LED-verlichting voor uw bedrijfshal, staan we klaar om u te voorzien van op maat gemaakt advies. We bieden graag een gratis lichtplan aan om u inzicht te geven in de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Wat zijn enkele aanbevelingen voor LED-verlichting in een stoffige omgeving?

In een stoffige hal is het belangrijk om LED-fabriekshalverlichting te kiezen die geschikt is voor deze omstandigheden. Hier zijn enkele aanbevelingen voor het kiezen van geschikte LED-verlichting in een stoffige omgeving:

  1. IP-classificatie: Let op de IP-classificatie (Ingress Protection) van de LED-armaturen. Een hogere IP-classificatie, zoals IP65 of IP67, geeft aan dat de armaturen beter beschermd zijn tegen stof en vocht.

  2. Gesloten armaturen: Kies LED-armaturen met een volledig afgedichte behuizing om te voorkomen dat stof gemakkelijk in de armatuur kan doordringen.

  3. Stofbestendige lenzen: Controleer of de armaturen voorzien zijn van stofbestendige lenzen om te voorkomen dat stof zich ophoopt op de LED’s.

  4. Trillingbestendigheid: Overweeg LED-armaturen die ontworpen zijn om bestand te zijn tegen trillingen, wat belangrijk is in een stoffige omgeving.

  5. Eenvoudig reinigbaar: Kies armaturen met gladde oppervlakken en materialen die gemakkelijk te reinigen zijn om de accumulatie van stof en vuil te minimaliseren.

  6. Onderhoudsarme opties: Zoek naar LED-verlichting met een lange levensduur om onderhoudswerkzaamheden te verminderen.

Voor specifiek advies voor uw situatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of u nu kiest voor Tri-Proof of LED Line-Refix, beide zijn innovatieve en betrouwbare oplossingen die bestand zijn tegen veeleisende omstandigheden. Ze bieden duurzaamheid, energie-efficiëntie en heldere verlichting, ongeacht uw toepassingsgebied. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw verlichtingsbehoeften.

Tri-Proof of LED Line-Refix?

Tri-Proof of LED Line-Refix is een innovatieve en betrouwbare oplossing voor verlichting. Deze LED-armatuur is ontworpen om te weerstaan aan de meest veeleisende omgevingen, zoals vochtige, stoffige en corrosieve omstandigheden. Met de Tri-Proof of LED Line-Refix kunt u er zeker van zijn dat uw verlichting bestand is tegen water, stof en impact.

Deze armatuur is uiterst duurzaam en energiezuinig, waardoor het perfect is voor zowel binnen- als buitengebruik. Met zijn hoge lichtopbrengst en lange levensduur zorgt de Tri-Proof of LED Line-Refix voor heldere en consistente verlichting gedurende vele jaren.

Of u nu een commerciële, industriële of residentiële toepassing heeft, de Tri-Proof of LED Line-Refix biedt de perfecte oplossing voor al uw verlichtingsbehoeften. Met zijn veelzijdigheid, betrouwbaarheid en hoge prestaties is dit de ideale keuze voor elke omgeving.
Wenst u specifiek advies voor uw situatie? Neem dan contact op. 

https://www.leddesignholland.nl/