Sequoia Hoeve
Image default
Dienstverlening

Veeg een rookkanaal gemakkelijk schoon

Heb je een woning met een rookkanaal, dan mag een schoorsteenveegset niet ontbreken in je huishouden. Met deze set veeg je namelijk een rookkanaal gemakkelijk schoon. Online heb je de keuze uit verschillende schoorsteenveegsets. Ook kies je uit een breed aanbod aan gereedschap. Denk hierbij aan nylon en stalen veegborstels, kogelveegsets, bolveegsets en diverse soorten veegstokken.

 

Voorzien van een een 12 mm schroef draad koppeling

Voor wat voor soort schoorsteen veeg borstel of veegstok je ook kiest, ieder product heeft een 12 mm schroef draad koppeling. Hierdoor weet je zeker dat iedere borstel op een veegstok past. De stokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor ieder budget is er een passende schoorsteenveegset te verkrijgen.

 

Een veegset speciaal voor een Pellet kachel

Vandaag de dag komt een Pellet kachel steeds vaker voor in het interieur. Ook voor dit type kachel is een schoorsteenveegset aan te bevelen. Via Airxlshop.nl bestel je ook sets die speciaal voor een Pellet kachel geschikt zijn. De sets hebben verschillende lengtematen en een borstel voor een diameter van 8 cm. Heb je vragen voer een van de schoorsteenveegsets of kun je advies gebruiken over welke set het meest geschikt is voor jouw kachel?

Het team van Airxlshop helpt je graag verder als je contact opneemt. Dankzij de jarenlange ervaring weet de klantenservice van dit bedrijf als geen ander wat de beste set voor jouw kachel is.