Sequoia Hoeve
Image default
Mode en Kleding

Wat is de beste tas voor een man?

Wat is de beste tas voor een man? 

Net als vrouwen kunnen mannen ook heel blij worden van een mooie, praktische tas. Het grote verschil is dat mannen vaak maar één tas hebben die bij elke look en outfit moet passen. Vrouwen daarentegen hebben soms bij iedere outfit een tas. Dit betekent dat mannen meestal graag een goede basic tas willen die altijd mee kan. Wij vertellen je wat de beste opties zijn voor een tas voor mannen.

Altijd je laptop mee

Wil jij graag je laptop meenemen naar je werk of school? Dat kan met de schoudertas of de crossbody tas. De Myomy tas is een goed voorbeeld van een goede, leren schoudertas of crossbody tas. Deze tas heeft meerdere vakken, waaronder een vak voor je laptop. Ook kun je de schouderband op maat maken en zelfs helemaal verwijderen. Als je vaak je laptop of zware spullen meeneemt, kies dan voor een tas met een gewatteerde of comfortabele schouderband. Hiermee voorkom je dat de band te veel druk en pijn gaat geven op je schouder. Omdat de Myomy tas van leer is wordt deze steeds mooier door het dragen en maakt hij jouw outfit lekker stoer.

Lekker praktisch

Een rugtas is ideaal voor de praktische man die graag zijn handen vrij heeft. Een rugtas is comfortabel. Daardoor kun je zoveel of zo weinig meenemen als jij wilt. Houd er bij het meenemen van zware spullen zoals boeken en een laptop wel rekening mee hoe comfortabel de schouderbanden zijn. Als je vaak (schoolboeken of een laptop meeneemt, kies dan voor wat bredere, gewatteerde banden. Ook lekker praktisch is de nektas. Een nektas is handig als jij je waardevolle spullen liever niet op je rug draagt, maar voor je wilt hebben. Ook bij een nektas heb jij je handen vrij. Er zijn hele mooie nektas heren modellen beschikbaar van verschillende merken en in verschillende kleuren. Er zit vast wel iets voor jou bij.

Waar ga jij voor?

Weet jij al wat jouw nieuwe tas gaat worden? Kies je voor een praktische rugtas, functionele nektas of een stoere, leren, zwarte crossbody tas? Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Er is voor ieder type man wel een soort tas. Reis je veel, kies dan een goede weekendtas of grote sporttas zodat al jouw spullen mee kunnen. Het hangt echt af van jouw situatie en wensen. Er zijn bovendien zoveel mooie merken beschikbaar. Kies bijvoorbeeld een sportieve tas van Herschel, of een mooie, zakelijke leren Myomy tas. Wat wordt jouw nieuwe aanwinst?