Sequoia Hoeve
Image default
Aanbiedingen

Zo werkt projectinrichting op maat!

Zo werkt projectinrichting op maat! 

Op zoek naar een partner om een project te laten ontwerpen, dan ben je bij Kato aan het juiste adres! Als je een nieuw project start, ben jij waarschijnlijk de ster in de uitvoering op het moment dat het interieur klaar is. Denk aan horeca evenementen, dinershows, of bruiloften. In de hotellerie worden veel van dit soort projecten gedaan maar ook in andere branches horen wij, met de inrichting van het project, helemaal thuis. Ook doen wij de projectinrichting van bijvoorbeeld hotelkamers, vergaderruimtes, kantoren, koffiebars, kantines en nog veel meer. Benieuwd hoe projectinrichting op maat werk? Lees dan snel verder! 

Klant is koning 

In de eerste fase van de inrichting van het project, kun jij als klant alle wensen en eisen aan ons doorgeven. De projectadviseur komen langs op locatie zodat zij al jouw wensen en eisen kunnen aanhoren. Ook kunnen we in deze fase bespreken wat de stijl moet worden en wat past bij de identiteit van jouw bedrijf. We denken met je mee over duurzaamheid en design en de indeling van de ruimtes. 

Aan de slag! 

Nadat alle wensen in kaart zijn gebracht, is het tijd voor ons om aan de slag te gaan met het ontwerp. Om alles goed in kaart te brengen en deze fase goed te laten verlopen, maken we gebruik van een moodboard, 2D en 3D ontwerpen. De designers maken een ontwerp op maat en zo wordt visueel hoe het eruit komt te zien. 

Ready, go, action! 

Ontwerp klaar? Bouwen maar! Zodra jij, als klant, het ontwerp hebt goedgekeurd, dan kan het échte werk beginnen! Tijdens het bouwen van het project denken we goed na over hergebruik van bestaande materialen, de akoestiek van de ruimte en een handige indeling. De projectadviseurs hebben veel kennis van het vak om hierin met je mee te denken. Deze fase van projectinrichting duurt vaak het langst. 

Inrichting 

Zodra alles ‘gebouwd’ en ‘verbouwd’ is, is het klaar om alle puntjes op de i te zetten; de inrichting. In de vooraf besproken interieurstijl, maken wij het project helemaal af! Met alle eisen, details en de mooiste interieur producten kun je binnen de kortste keren binnenlopen in een pand of ruimte die je niet meer herkent.

 

https://katoprojecten.nl/