Sequoia Hoeve
Image default
Woning en Tuin

Stukadoor Dordrecht met goede service

Met hoge kosten voor stucwerk bent u niet altijd verzekerd van het beste resultaat. Zoekt u een stukadoor in Dordrecht die ervaren is met alle soorten stukadoorsdiensten én die eerlijke prijzen rekent? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf De Vries uit Zoetermeer aan het goede adres. Deze onderneming heeft al sinds 2000 veel klanten blij gemaakt met professioneel stucwerk. De Vries Stukadoors heeft bovendien een heldere communicatie en duidelijke afspraken hoog in het vaandel staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Strak stucwerk in Dordrecht voor particulieren en bedrijven

Voor stucwerk met een hoge kwaliteit is het een verstandig om te kiezen voor een stukadoor die is aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Stucadoorsbedrijf De Vries is lid van deze vereniging en levert als stukadoor Dordrecht dus de kwaliteit die u verwacht. Met 5 jaar garantie op stukadoorswerk binnen en 3 jaar garantie op het buitenwerk weet u zeker dat u lang plezier hebt van het geleverde werk, zoals airless spuiten, het aanbrengen van ornamenten, waterdicht stuccen en gevelstucwerk.

VCA-gecertificeerde stukadoor in Leiden

Alleen stukadoors die zeer ervaren zijn kunnen goed inschatten hoe het met de kwaliteit van uw muren en plafonds gesteld is. De goed geschoolde medewerkers van Stucadoorsbedrijf De Vries geven u desgewenst vrijblijvend en kosteloos advies over welke stucwerkzaamheden nodig zijn voor een fraai resultaat. Bent u van plan om uw bedrijf of woning in Leiden op te knappen? Het personeel van De Vries is VCA-gecertificeerd en werkt veilig, gezond en netjes. Bij deze stukadoor Leiden vindt u bovendien alle diensten onder één dak, van raapwerk tot het aanbrengen van sierpleister.

Als stukadoor in Dordrecht en Leiden is Stucadoorsbedrijf De Vries een betrouwbare partner. Het is mogelijk om kosteloos een persoonlijke offerte op te vragen, als u zich aan het oriënteren bent voor een stucproject. Dankzij de slimme inkoop van materialen biedt dit stukadoorsbedrijf scherpe tarieven.

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/