Sequoia Hoeve
Image default
Entertainment

Met een gerust hart afspreken in het rendez vous hotel

Je hebt een affaire of een relatie met een vrouw of man waar niemand anders achter mag komen. Het is jullie geheim en dat wil je graag zo houden. Doordat het een geheim is, is het heel erg moeilijk om met elkaar af te spreken, maar je wilt elkaar toch graag zien. In het rendez vous hotel kan je gemakkelijk met elkaar afspreken zonder dat iemand anders daar achter hoeft te komen. Door een kamer hier te boeken weet je zeker dat je even de tijd voor elkaar kunt nemen en dat niemand je zal betrappen. Het afspreken in een openbare gelegenheid zit er voor jullie niet in en dat is toch elke keer weer beangstigend. Misschien ziet iemand jullie wel lopen of een ander hotel binnen gaan. Maar in het rendez vous hotel hoef je je daar absoluut geen zorgen over te maken.

Maatregelen

Bij het rendez vous hotel worden de mogelijke maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je niet wordt ontdekt. Er hangen in ieder geval geen camera’s in de buurt, zodat er geen beelden kunnen worden laten zien of opgevraagd. Daarnaast betaal je in het rendez vous hotel nooit met een pinpas, omdat je dan niet terug kunt zien dat je de kamer hebt geboekt. Ook is het rendez vous hotel bewaakt en wordt er door al het personeel strikt in de gaten gehouden of je eventueel wordt gevolgd. 

Kamer boeken

Een kamer boeken in het rendez vous hotel is een heel goede manier om je geliefde te zien, zonder dat iemand hier weet van heeft. Je kunt bijvoorbeeld afspreken om allebei apart binnen te komen, zodat dit niet op zou kunnen vallen mocht je toch gevolgd zijn. Je kunt aan de buitenkant. Van het rendez vous hotel niet zien dat het een dergelijk hotel is en het is ook nog eens heel centraal gelegen in het land.