Sequoia Hoeve
Image default
Beauty en verzorging

Last van eczeem? Probeer paardenmelk tabletten.

Heeft u al jaren last van eczeem en alles al geprobeerd? Van crèmes in de drogist tot zalfjes van de drogist. Ze hebben allemaal zo hun voor en nadelen. Maar probeer eens een keer paardenmelk tabletten tegen eczeem!

Wat is eczeem?

Eczeem is een jeukende huiduitslag die vaak gepaard gaat met roodheid, schilfers, zwelling van de huid en andere nare klachten. Het kan op vele verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de armen, benen, hoofdhuid, knieholtes en nog veel meer. Het is een vervelende aandoening waar vaak ook wat schaamte bij komt kijken. Sommige mensen denken dat het besmettelijk is wanneer je iemand met eczeem aanraakt. Dit is niet het geval! Maar dat neemt niet weg dat het een vervelende huidaandoening is.

Je heb bij de drogist op recept verschillende hormoonzalven. Deze variëren in sterktes en hoeveelheden. Maar deze crèmes, zalven en lotions hebben ook vele bijwerkingen. Zo krijg je bij vaak en langdurig smeren een dunnere huid. Dit zorgt ervoor dat er makkelijker blauwe plekken en verbrandingen door de zon kunnen ontstaan. Vaak lossen deze middelen de oorzaak van eczeem ook niet op en zorgen er alleen maar voor dat klachten verminderd worden. Daarnaast is het de bedoeling dat je met een neutrale crème of zalf de smeermomenten afwisselt. Maar deze bevatten vaak veel water wat ervoor zorgt dat de huid kan uitdrogen.

Er is een andere natuurlijke oplossing bij eczeem: paardenmelk tabletten! Paardenmelk tabletten werken tegen eczeem omdat ze vanbinnen uit werken. De paardenmelk tabletten bevatten vele vitaminen, eiwitten en afweerstoffen. Deze afweerstoffen helpen bij de opbouw van het afweersysteem en het helen van de huid. Klachten van eczeem komen vaak door een verstoorde darmflora. Paardenmelk tabletten werken daarom goed bij eczeem omdat ze de darmflora gezond maken en houden.