Sequoia Hoeve
Image default
Zorg

Je lichaam herstellen bij de fysio in Kampen

Bij de fysio in Kampen wordt gewerkt aan de gezondheid van de mensen en vooral gericht op de spieren die in de knel zijn geraakt of een flinke klap hebben gehad. Ook komen er vaal patiënten bij de fysio in Kampen die te maken hebben met veel stress in hun leven en daardoor spierknopen hebben, zowel in hun nek als in een rug kan dit vaak ontstaan. De fysio in Kampen weet precies waar de klachten vandaan komen en kan daarom op een gerichte manier een behandeling beginnen. De kernactiviteit van de fysio is gericht op het verhelpen van klachten aan het bewegingsapparaat in het lichaam. Dit kan zijn als een gewone burger die niet aan sport doet, maar ook voor mensen die wel veel sporten en hier bijvoorbeeld een blessure hebben opgelopen kunnen terecht bij de fysio in Kampen.

Functioneren

Het gaat er bij de fysio in Kampen om dat je weer goed kunt functioneren in het dagelijkse leven, want dat is wat iedereen graag wil natuurlijk. Je wil geen last hebben van je lichaam wanneer je bezig bent met het schoonmaken van je huis of wanneer je gaat fietsen of wandelen. Dit hoort iedereen gewoon op een normale manier te kunnen doen zonder hier pijn bij te eervaren en daar kan de fysio in Kampen je goed bij helpen. Het gaat om het aanpakken van het probleem. Eerst zal je wat behandelingen ondergaan waarin de klachten worden verminderd. Naarmate de klachten verminderd zijn kan je de oefenzaal in waar je klachten worden aangepakt. 

Manuele therapie

Naast dat de fysio in Kampen behandelingen op dat gebied geeft wordt er ook een mogelijkheid gesteld op het geven van manuele therapie, waar ook wel gebruik gemaakt wordt van dry needling, waarmee de spieren worden aangepast op een heel effectieve wijze. De fysio in Kampen weet goed welke behandeling jij nodig hebt. Heb je dus ergens last van? Kom dan snel naar de praktijk van de fysio in Kampen.