Sequoia Hoeve
Image default
Management

Home based business for women

 

Wist u dat?

Van de 58,5 miljoen ondernemers in India is 14% vrouw. Het begint als een klein project, maar kan later uitgroeien tot een bedrijf dat groter is dan het leven. Zo is 9% van de startup-oprichters in India vrouw.

 

In dit artikel hebben we een aantal eenvoudige maar winstgevende bedrijfsideeën voor vrouwen uitgewerkt. Deze ideeën zijn geschikt voor alle vrouwen – fulltime werkneemsters, huisvrouwen, moeders, parttimers, vrouwen die in de stad of op het platteland wonen. We hebben met opzet een mix gemaakt van zowel offline als online business ideeën voor vrouwen.

Home business ideeën voor vrouwen

Voor de meeste vrouwen is het hebben van een eigen zaak veel meer dan de geldelijke voordelen. Het gaat er meer om iets voor zichzelf te creëren en een spoor van werk achter te laten voor toekomstige generaties. Het gaat allemaal om het najagen van een droom of passie.

 

Dus misschien kan een verborgen creativiteit of een hobby waar je echt goed in bent, uitgroeien tot een business idee en zelfs tot het beste home business idee voor jou.

Kleine zakelijke ideeën voor vrouwen

Vandaag de dag zijn er in India meer zakenvrouwen uit de semi-stedelijke gebieden en van het platteland te vinden dan in de Indiase steden. De verantwoordelijkheden om het gezin te runnen blijven echter dezelfde voor zowel stedelijke als plattelandsvrouwen, dus een flexibel bedrijf zou nuttig zijn. Vrouwen uit kleine steden en dorpen staan te popelen om hun eigen onafhankelijke bedrijf te hebben. In aanvulling op wat sommige heldere, stedelijke doen.

 

Ook vermeldenswaard is dat de regering van India programma’s heeft opgezet om deze vrouwen te helpen. Meer plattelandsvrouwen starten hun eigen kleine bedrijfjes – zowel online als offline. Laten we eens kijken naar een aantal eenvoudige en winstgevende kleine zakelijke ideeën voor vrouwen thuis – voor freelancers, werkende vrouwen, huisvrouwen, moeders en alle anderen die geïnteresseerd zijn in thuisbedrijf ideeën voor vrouwen.

1. Handwerk online verkopen

Een zeer lucratief en winstgevend business idee voor vrouwen, vooral degenen die zijn gevestigd in het platteland van India, is om handwerk items online te verkopen. Verschillende plaatsen in India zijn beroemd om hun unieke handwerk – van jute tassen, terracotta paarden, houten ambachten en nog veel meer. Indiase ambachten worden gesorteerd door mensen over de hele wereld.

 

Daarom is het een goed zakelijk idee om lokale ambachten te verkopen – hetzij in uw persoonlijke winkel of op een goede e-commerce marktplaats. U zult merken dat veel online verkopers zich hebben geregistreerd op Amazon, waar ze handgemaakte unieke ambachtelijke artikelen online verkopen. Als u geïnteresseerd bent om handgemaakte, ambachtelijke producten te verkopen, kunt u zich registreren op Amazon Karigar om uw online verkoopreis te beginnen.

 

Onze marktplaats is een vertrouwde bestemming voor handgemaakte goederen en daar zijn we trots op! Ambachtslieden uit heel India hebben ervoor gekozen om hun passie te volgen door hun creaties op Amazon te verkopen. Dus de volgende keer, overweeg ons als u denkt aan het starten van uw eigen bedrijf aan huis.

 

Tip om meer te verdienen met de verkoop van ambachtelijke producten:

Ga in zee met grote kantoren en hotels in grote steden. Zij hebben altijd een grote vraag naar mooie kunst en zijn ook bereid om de prijs te betalen voor goede kunstwerken.

2. Begin een online cadeauwinkel

Hier is iets waar altijd vraag naar is – de behoefte aan eenvoudige, leuke, mooie en betaalbare cadeau-artikelen. En geloof ons deze vraag neemt toe. Dus, als je van het maken van eenvoudige en schattige dingen houdt (misschien zelfs gewoon voor de lol), begin dan te denken aan het als je perfecte online bedrijf voor vrouwen vanaf vandaag. Het beste deel is dat je vrij bent om zo’n bedrijf in je vrije tijd te doen (zeg alleen in het weekend).

 

Priya Tyagi bijvoorbeeld, een inwoonster van Noida, Uttar Pradesh, raakte geïnspireerd door het talent en het potentieel van de lokale ambachtslieden en besloot haar eigen online cadeauwinkel te openen – Tied Ribbons. Vandaag heeft ze een assortiment van meer dan twintigduizend geschenkartikelen en producten voor woninginrichting op Amazon.

 

Net als elke andere vooruitdenkende Indiase vrouw, is Priya’s motto om alle ambachtelijke artikelen die ze verkoopt uitsluitend te laten maken door lokale ambachtslieden en handwerkslieden. Haar online business idee heeft niet alleen de lokale ambachtslieden in staat gesteld, maar ook vele anderen in dienst genomen en zaken gedaan in het proces. Bijvoorbeeld, de lokale koerier of de bezorger.

 

Tip om meer te verdienen aan uw cadeauwinkel bedrijf:

U kunt een online cadeauwinkel beginnen en alleen aangepaste producten verkopen (volgens de eisen van uw klanten). Op deze manier zal elk product dat u verkoopt uniek zijn en altijd speciaal blijven voor uw klanten. U kunt uw cadeauartikelen op Amazon-marktplaats verkopen om miljoenen klanten wereldwijd te bereiken.

 

3. Traditionele sari’s online verkopen

De verkoop van traditionele sari’s online kan worden opgezocht als een lucratief idee voor huisvrouwenzaken. India is een schateiland van prachtige traditionele sari’s, geliefd en aanbeden door de hele wereld. Indiase sari’s zijn in grote vraag over de hele wereld, dus steeds een grote business idee voor vrouwen. U kunt ook uw detailhandel sari winkel openen of ervoor kiezen om uit te reiken naar een wereldwijde klantenkring door de verkoop van sari op populaire e-commerce marktplaatsen. Het verkopen van saree online is een van de beste business idee voor huisvrouwen.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/