Sequoia Hoeve
Aanbiedingen

Gebruik Whatsapp business voor optimaal klantcontact

Whatsapp is misschien wel het meest gebruikte platform in Nederland. In 2021 maken 12,4 miljoen mensen gebruik van deze app. Het is een makkelijk te gebruiken app, het kost weinig data en het werkt altijd goed. Zowel jong als oud gebruiken de app dagelijks om met hun vrienden of familie te communiceren middels berichtjes, foto’s en filmpjes. Whatsapp heeft hierop ingespeeld door Whatsapp Business te ontwikkelen. Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om met hun klanten te communiceren via dit platform.

Snel en eenvoudig een account aanmaken

Voor Whatsapp Business kun je een zakelijk account aanmaken. Je hebt hier geen mobiele telefoon voor nodig zoals bij het normale Whatsapp. Het aanmaken van het account is erg eenvoudig. Binnen een paar stappen kun je direct chatten met klanten. Dit maakt het voor klanten een stuk toegankelijker om jouw bedrijf te contacteren. Vaak is er tussenkomst van een klantenservice, of kun je alleen binnen bepaalde tijden bellen of appen. Bij grote bedrijven moet je vaak lang wachten voor je aan de beurt bent.

Het voordeel van Whatsapp is dat iedereen het heeft en mensen weten hoe het werkt. Je kunt een aantal gegevens aan het bedrijfsprofiel toevoegen zodat men deze informatie in één oogopslag kan vinden. Je kunt onder andere het adres, de openingstijden, het e-mailadres en de website van je bedrijf toevoegen.