Sequoia Hoeve
Image default
Aanbiedingen

Drie keer Amerikaans snoep wat je moet proberen!

Drie keer Amerikaans snoep wat je moet proberen!

Wil je al een lange tijd snoep proeven uit Amerika? Maar weet je niet zo goed wat je moet kiezen, omdat er zo veel keus is? Je leest hier over de drie populairste Amerikaanse snoepjes. Zo kan je precies inschatten of het iets voor jou is of niet. Ben je benieuwd? Lees verder en kom erachter!

 

Toxic waste

Houd je van een zure snoepjes? Dan zijn toxic waste echt wat voor jou. Het zijn zure snoepjes in een grappige verpakking, namelijk in de vorm van een vuilnisbak. Ze zijn per stuk verpakt en verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals: paars, rood, oranje, groen, geel.

Nerds

Nerds zijn kleine snoepjes van Wonka. Ze zijn verpakt in een kleurrijke verpakking met allemaal dino’s erop. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Heb je zin in een zure smaak of juist heel zoet? Het kan allemaal. Daarnaast zijn er verschillende verpakkingen, zoals een doosje of een zakje. Het is dus maar net waar je zin in hebt!

 

Cry baby

Naast snoep is er ook een echte aanrader als het gaat om kauwgom, namelijk: cry baby extra bubble gum. Deze kauwgom heeft de vorm van een bal en is verpakt in een zakje met vier verschillende kleuren: blauw, rood, geel en groen. Je moet van een zure smaak houden, want de kauwgom is extra zuur.

 

CandyOnline

Ben je enthousiast geworden over een van deze Amerikaanse snoepjes en wil je ze graag proeven? Neem dan een kijkje op de website van CandyOnline. Zij hebben een enorm assortiment aan heerlijke snoepjes. Je kan ze makkelijk vanuit huis bestellen en een dag later genieten van de lekkerste smaken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de verschillende producten.

https://www.candyonline.nl/