Sequoia Hoeve
Image default
Internet marketing

Zeer Goede zoekmachine optimalisatie prijzen

Het vergelijken van goedkope zoekmachine optimalisatie prijzen is iets wat je doet wanneer je opzoek bent naar een SEO specialist. Dat is natuurlijk erg logisch, je wilt namelijk niet meer betalen dan nodig is. Dit doe je dan door hier en daar wat offertes aan te vragen. Zo krijg je een beetje een goed beeld van de zoekmachine optimalisatie prijzen. Maar waarom is de ene SEO specialist duurder dan de andere? Wij leggen dit graag uit en vertellen hier meer over. 

Waarom groot verschil?

Het zal je waarschijnlijk wel opgevallen zijn dat er best wel wat verschillen zitten in zoekmachine optimalisatie prijzen. Ten eerste zijn de tarieven voor lokale of regionale SEO een stuk goedkoper dan voor landelijke zoekwoorden. Dat is op zich niet heel gek. Er is landelijk veel meer concurrentie waardoor het veel moeilijker is om je hierbij naar de top te brengen. Lokale en regionale SEO hebben veel minder competitie. Dat is dus de reden dat de zoekmachine optimalisatie prijzen lokaal en regionaal een stuk lager liggen. 

Wat zijn de verschillen?

Er zijn dus verschillen tussen lokale, regionale en landelijke zoekmachine optimalisatie prijzen. Maar wat bedragen deze verschillen? Het verschil tussen het optimaliseren van lokale en landelijke ligt al gauw tussen de 100 en 300 euro per maand. Dat is dus best wel een aardig verschil. Daarom is het goed om na te gaan of je landelijk gevonden wilt worden. Het zou namelijk zonde zijn om hier geld aan uit te geven terwijl je alleen maar klussen rondom Enschede zal uitvoeren. Zo bespaar je dus eventueel weer geld. De tarieven van zoekmachine optimalisatie prijzen voor lokaal niveau zijn bij ons niet zo hoog. Je kan voor 25 euro per maand al een zoekwoord optimaliseren. Wel is het zo dat er sommige worden nog erg competitief zijn op lokaal niveau. Hier zullen de tarieven op worden afgestemd. We kijken voornamelijk naar de tijd die het kost om jouw positie in Google te verhogen.