Sequoia Hoeve
Image default
Aanbiedingen

Drie manieren om pijn in je voeten te verminderen!

Drie manieren om pijn in je voeten te verminderen!

Last van je tenen, een zere enkel of een pijnlijk voetbed? Het wordt tijd om stil te staan bij jouw voetklachten en jouw voeten de aandacht te geven die ze eigenlijk al lange tijd verdienen. Vaak worden voetproblemen onderschat en genegeerd, maar het is belangrijk om te beseffen dat jouw voeten de enige manier zijn om te gaan en staan waar je wil. Dus heb je voetpijn? Niks om je voor te schamen; aanpakken die handel! Er zijn talloze manieren om te zorgen dat juist die zere teen, of die vervelende hak geen pijn meer doet; we lopen er graag even met je doorheen! Nieuwsgierig wat voor jou het beste werkt? Lees dan vooral onderstaand door, en maak eventueel een afspraak met een voeten-expert voor het juiste advies! 

 

Fysiotherapie voor voetverlichting

Fysiotherapie is niet alleen voor blessures aan gewrichten en spieren in het lichaam; het kan ook dé uitkomst en oplossing zijn om jouw pijntjes in de voeten te verhelpen. Een fysiotherapeut kan je helpen de oorzaak van je voetproblemen te achterhalen; of het nou gaat om platvoeten, hielspoor of een ander probleempje, bij de fysio kom je sowieso tot een goede oplossing! Samen met de fysio zal je oefeningen doen om te achterhalen waar het probleem ligt en wat de oorzaak is, en vervolgens zullen jullie samen een behandelplan opstellen! 

 

Podoloog; voeten expertise

Als je voetproblemen verder gaan dan algemene pijn, is het tijd om de expertise van een podoloog in te schakelen. Misschien heb je nog nooit eerder van een podoloog gehoord, toch zitten ze door het hele land; of je nou op zoek bent naar een podoloog Alkmaar of een podoloog Apeldoorn (bijvoorbeeld Voetcomfort.nl), op Google vind je zo jouw dichtstbijzijnde expert! Een podoloog is een specialist op het gebied van voetverzorging en -behandelingen. Deze specialist is in staat om voetafwijkingen op te sporen, te diagnosticeren en gerichte behandelingen voor te stellen. 

 

Juiste schoenen en verzorging

Soms kunnen simpele aanpassing in je schoenen en voetverzorging een wereld van verschil maken. Dus zorg er altijd voor dat je schoenen goed passen en deze voldoende steun bieden aan je voeten. Wanneer jouw schoen net te groot, of juist net te klein is, kan het zorgen voor pijn en blessures. Een juiste pasvorm van de schoen is dus van groot belang; net als afwisseling in de schoenen die je draagt! Daarnaast kan een lekkere scrub of voetencrème soms al het verschil maken; dus try it out! 

 

https://voetcomfort.nl/