Sequoia Hoeve
Image default
Kinderen

Drie dingen waar u aan moet denken voordat u luiers koopt

Ouder zijn is geen gemakkelijke taak. Een ouder heeft vaak slapeloze nachten en eindeloze voedingen. Dit geldt vooral voor beginnende ouders. Ouders moeten zoveel belangrijke beslissingen nemen met betrekking tot hun kinderen. Een van de meest cruciale beslissingen die u als nieuwe ouder zult nemen, is het selecteren van de beste luiers. Hopelijk helpt dit artikel om te beslissen welke luier je moet kopen. De baby zal blij zijn als je weet welke luiers je moet kopen.

Houd rekening met het budget dat je hebt

Elke baby is anders in de manier waarop ze plassen en poepen. Hoogstwaarschijnlijk zal uw kind de hele dag door vaak plassen en poepen. Hier moet je dus op letten. U kunt berekenen hoeveel luiers er elke maand nodig zijn en hoeveel geld er waarschijnlijk aan wordt uitgegeven door de poep patronen van de baby te begrijpen. Het is aan te raden om je te concentreren op de functies in plaats van op de prijs, omdat een hoge prijs niet altijd een uitstekende kwaliteit betekent. Hoewel je misschien in de war bent welke je voor je kind moet krijgen. Een uitstekend ding om te doen is om de kleinste verpakkingen van twee of drie verschillende luiermerken te krijgen en deze op het kind te testen. U kunt grotere verpakkingen kiezen zodra bekend is welk merk het beste bij de huid van uw kind past.

Denk aan de huid van je kind

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, veroorzaken wasbare luiers af en toe huiduitslag. Al het vocht dat zich ophoopt in het luiergebied van uw baby, kan luieruitslag veroorzaken. Om het kind te beschermen tegen vocht en luieruitslag, wordt een duurzame en zeer absorberende luier ten zeerste aangeraden. Luieruitslag kan worden voorkomen door het gebruik van wegwerpluiers. Dergelijke luiers hebben strenge medische tests doorstaan ​​om huiduitslag op de billen van een kind te voorkomen. Wegwerpluiers helpen ook tijd en energie te besparen. Ze hoeven niet gewassen te worden zoals katoenen luiers. Daarom beschouwen veel ouders dergelijke luiers als het handigst om dagelijks te gebruiken.

Houd rekening met de grootte en het gewicht van uw kind

Het is het beste om uw kind te laten wegen voordat u op luiers gaat winkelen, omdat de maten van babyluiers variëren afhankelijk van hun gewicht. Vermijd het inslaan van één maat luiers, omdat ze om de paar maanden grotere nodig heeft. Pas als de luier te klein is geworden voor je baby, moet je overstappen naar de volgende maat. Dit is belangrijk om u te helpen minder geld uit te geven en om te voorkomen dat er ongewenste luiers rondhangen.