Sequoia Hoeve
Image default
Aanbiedingen

Zo lost u ruimtetekort in uw bedrijfspand binnen een oogwenk op!

Ruimtetekort is iets waar u als ondernemer nooit mee te maken hoopt te krijgen. Ruimtetekort is niet alleen ontzettend frustrerend. Het kan de ontwikkeling en groei van uw bedrijf ook behoorlijk in de weg staan. Weet u nu al niet zo goed meer waar u al uw eindproducten, halffabricaten en grondstoffen op moet slaan? En bent u bang dat u in de toekomst ‘nee’ moet gaan verkopen of is het zelfs al zo ver? Dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk een oplossing voor uw probleem. Het bedrijfspand verbouwen of uw onderneming verhuizen naar een ander pand kost teveel tijd en vooral ook geld. Voor een betaalbare, snelle en makkelijke oplossing is een entresolvloer ideaal. U leest er meer over in deze blog.

 

Een entresolvloer = dé ideale ruimte verdubbelaar

Wist u dat u met een entresolvloer het ruimtetekort in uw bedrijfspand binnen een oogwenk op kunt lossen? Entresolvloeren zijn dé ideale ruimte verdubbelaar. U vraagt zich nu misschien af wat zo’n entresolvloer precies is. Eigenlijk is het heel simpel: een entresolvloer is een extra vloer die u tussen het plafond en de vloer van een ruimte kunt installeren. Het is een lichte, zelfdragende stalen constructie die zeer eenvoudig en snel te monteren is. 

 

De enige voorwaarde voor het plaatsen van een dergelijke tussenvloer is dat het plafond hoog genoeg moet zijn. Gelukkig vormt dit in de meeste magazijnen en fabriekshallen geen enkel probleem. Naast het gegeven dat de vloer gemakkelijk te installeren is, is het demonteren ervan ook appeltje-eitje. Dit maakt de vloer tevens geschikt voor tijdelijke toepassing, bijvoorbeeld als noodoplossing om seizoensdrukte en piekverkopen op te kunnen vangen.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

Heeft u nog vragen over een entresolvloer of wilt u graag meer informatie hierover ontvangen? Ga dan snel naar de website van Nolte Mezzanine. Bent u geïnteresseerd geraakt in een verdiepingsvloer voor uw magazijn, fabriekshal of andere bedrijfsruimte met een hoog plafond? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Nolte is dé specialist in degelijke, betaalbare entresolvloeren. Ontdek het zelf!

 

https://www.noltemezzanine.nl/