Sequoia Hoeve
Image default
Vervoer en transport

Een zeecontainer dient als betrouwbaar middel van transport

Bent u op zoek naar een betrouwbaar partner die u kan voorzien van een zeecontainer voor transport van diverse goederen? Dan zit u goed bij B. Fransen Internationale Transporten. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring en heeft goed opgeleide chauffeurs in dienst. Vele klanten gingen u al voor en kozen voor dit betrouwbare bedrijf dat efficiënte en veilige vervoersmiddelen biedt. U rekent op snelle communicatie en een service van hoge kwaliteit wanneer u kiest voor dit bedrijf als uw partner. Ontdek ook eens de andere manieren van transport die u bij dit bedrijf vindt en laat u adviseren door de medewerkers.

Ervaren chauffeurs verzorgen het transport van al uw goederen

Heeft u veel goederen die u wilt laten transporteren? Een zeecontainer voor transport gebruiken is een makkelijke en snelle oplossing. Dagelijks laat dit bedrijf diverse zeecontainers uitvaren vanuit de havens van Antwerpen en Rotterdam. Deze hebben bestemmingen in het binnenland en het buitenland. De zeecontainers zijn erg ruim en kwalitatief hoogwaardig. Het bedrijf beschikt over alle benodigde certificeringen om groottransport en speciaal transport uit te voeren. Heeft u andere goederen die u wilt laten vervoeren? Zoals levensmiddelen die gekoeld moeten blijven of gevaarlijke stoffen? Ook dan kiest u voor dit bedrijf als samenwerkingspartner. Enkele chauffeurs beschikken over de juiste certificaten voor ADR-vervoer en ook gekoeld transport is mogelijk.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Als u benieuwd bent of transport per zeecontainer de juiste oplossing is voor u, maak dan eenvoudig een afspraak en bespreek de diverse opties. Vakkundige medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuze uit de transportmogelijkheden. Zo weet u zeker dat u uw goederen op de juiste, snelste en goedkoopste manier laat transporteren. De vakbekwame chauffeurs ontzorgen u volledig door ook te zorgen voor in- en uitladen van de goederen. Neem contact op met het bedrijf voor meer informatie.

https://www.bfransen.nl/