Sequoia Hoeve
Image default
Aanbiedingen

De decembermaand vier je lekker knus op de bank

Voor veel gezinnen betekent de decembermaand een periode van gezelligheid, met familie of vrienden. Met zijn allen op de bank met warme chocolademelk bij de kerstboom of heerlijk uitbuiken na een uitgebreid diner. Dat kan in een scala aan settings, want de keuze aan banken is enorm.

 

1. Hoekbank

De perfecte bank om veel zitplaatsen in een relatief kleine ruimte te realiseren is de hoekbank. Daarom ook zeer populair, want omdat je veel mensen kwijt kunt op de hoekbank, hoef je minder te investeren in andere zitmeubels. De hoekbank kan in vele verschillende formaten uitgevoerd worden, waardoor je zelf kunt kiezen waar in de bank de hoek komt.

 

2. L-bank

De L-bank bevat ook een hoek, maar wordt verlengd door een kleiner deel dan de hoekbank. De vorm van een L dus. Ideaal voor mensen die graag de benen languit op de bank leggen. Het extra lounge deel kan je vaak aan beide zijden plaatsen. 

 

3. Loungebank

Ook wel de chaise longue; dus een lange bank die ook wel een sofa wordt genoemd. Het is het relaxmeubel onder de banken, want de loungebank houdt het midden tussen een fauteuil en een bed. In de 18e eeuw lieten de Franse regenten zich erop fêteren en als je er plaats op neemt, snap je dat dit ze uitstekend moet zijn bevallen. 

 

4. U-bank

In het verlengde van de hoekbank biedt de U-bank nog meer ruimte, soms tot aan wel acht personen! De naam zegt het al, de bank heeft een U-vorm en dus 2 hoeken, halfrond zou je ook kunnen zeggen. Gezelligheid troef dus; het is net of je in een cirkel zit met zijn allen.

 

5. Elementenbank

Wie graag varieert in zijn woonkamer, doet er wijs aan te kiezen voor de elementenbank, ook wel modulaire bank. Noviteit onder de banken die het mogelijk maakt regelmatig de samenstelling of vorm te wijzigen en daardoor de sfeer in de kamer aan te passen.

https://www.onsteinmeubelen.nl/