Sequoia Hoeve
Image default
Aanbiedingen

6 redenen om van losse zeepverpakkingen over te stappen naar een zeepdispenser

Hygiëne, duurzaam, gemak en beleving in één. Waarschijnlijk is een zeepdispenser niet het eerste wat in u opkomt. Maar op alle vier de vlakken scoort de dispenser goed. Reden genoeg om over te stappen van losse zeepverpakkingen naar een zeepdispenser. Bij een groothandel voor schoonmaakartikelen kunt u een dispenser kopen.

 

  1. Handen wassen is erg belangrijk voor de hygiëne. Het is dus een must dat uw gasten makkelijk hun handen kunnen wassen met zeep. Heeft u een toiletruimte met veel wisselende gasten? Dan is een los zeepje niet de meest hygiënische oplossing. Een zeepdispenser geeft elke keer de juiste hoeveelheid zeep om de handen hygiënisch te kunnen wassen.

 

  1. Door te kiezen voor een zeepdispenser verduurzaamt u op een makkelijke manier. Want elke keer de plastic zeeppompjes als ze leeg zijn vervangen zorgt voor veel plastic afval. Zeepdispensers zijn makkelijk bij te vullen met grootverpakkingen vloeibare of foamzeep. Door over te stappen van zeep op foam kunt u wel 53 procent op zeep besparen.Ook wordt er veel minder water verbruikt. 

 

  1. Het gebruikersgemak is natuurlijk het belangrijkst. Zoals de plaatsing en de bediening. Naast losse zeepdispensers is het ook mogelijk om een zeepdispenser op te hangen. Er zijn dispensers die geschikt zijn voor muurbevesting. Met bijvoorbeeld plakstrips of met schroeven. En er zijn inbouw zeepdispensers.

 

  1. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden. Van drukken op het pompje tot elleboogbediening. Zodat het niet uitmaakt of u links of rechts bent. Of zelfs automatische contactloze bediening door sensoren. Zodat u nooit meer met vieze handen de zeepdispenser hoeft te bedienen. En op deze manier de verspreiding van bacteriën via de zeepdispenser beperkt.

 

  1. Een zeepdispenser heeft ook invloed op de beleving van de toiletruimte. Hierbij speelt het materiaal waarvan de dispenser is gemaakt en het design een grote rol. Daarom zijn er veel verschillende materialen en designs op de markt. Het ene materiaal is makkelijker in onderhoud doordat het bijvoorbeeld makkelijker schoon te maken is. Zoals kunststof en RVS. Andere materialen zijn:

  • natuursteen zoals marmer

  • glas

  • chroom

  • porselein

 

  1. Er zijn zowel ronde vormen als moderne strakke vormen qua design. Ook zijn dispensers in verschillende kleuren leverbaar. Bekende merken zeepdispensers zijn Europroducts, BlackSatino, Diversey, Tiger, CWS, Quartzline, Soft Care, Ingoman, Pearl, Kimberley Clark en Tork.

 

https://facilitytradegroup.nl/