Sequoiahoeve

Het is een van de belangrijkste zaken om op te letten wanneer je zorgverzekering vergelijken 2021 of eventueel gaat kiezen: de premie. Dit is de prijs die je maandelijks of jaarlijks betaalt in ruil voor zorg. Maar ook de eigen risico speelt een grote rol. Wat houden deze termen precies in, waarom moet je hierop letten als je gaat vergelijken en hoe kies je de beste zorgverzekering? Jouw zorgverzekering vergelijken op deze punten zorgt ervoor dat jij zeker de goede keuze maakt.

 

De premie: maandelijks of jaarlijks betalen

De premie is het bedrag dat je iedere maand of in een keer voor het hele jaar betaalt. Hoe hoog de premie is is grotendeels afhankelijk van de zorgverzekeraar die je kiest, maar ook van de dekkingen die je opneemt in je pakket. Hoe meer dekkingen, hoe hoger de premie. Het voordeel van de zorgverzekering vergelijken voor 2021 is dat je zo kunt kiezen welke voor jou het meest voordelig is. Een voordelige zorgverzekeraar heeft een lage premie maar voorziet je ook van goede zorg. Natuurlijk wil je niet onnodig teveel betalen aan premie: door de premie van je zorgverzekering te vergelijken met die van anderen maak je zeker de goede keus. 

 

Het eigen risico: bepaal zelf het bedrag

Een ander belangrijk onderdeel van het zorgverzekering vergelijken 2021 en/of kiezen is de eigen risico. Het eigen risico betekent dat je zelf een gedeelte van de kosten moet betalen. Stel, je krijgt via de huisarts een recept mee voor hulpmiddelen; dan betaal je een deel van de hulpmiddelen zelf van je eigen risico; de rest wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Wanneer je eigen risico is verbruikt, wordt alles volledig vergoed. Je bepaalt zelf het bedrag van je eigen risico maar het minimale bedrag van €385 is in ieder geval verplicht. Je kunt ook kiezen voor hogere bedragen. Het voordeel hiervan is wel dat je maandelijkse premie een stuk lager ligt.

Sequoiahoeve

Bij de fysio in Kampen wordt gewerkt aan de gezondheid van de mensen en vooral gericht op de spieren die in de knel zijn geraakt of een flinke klap hebben gehad. Ook komen er vaal patiënten bij de fysio in Kampen die te maken hebben met veel stress in hun leven en daardoor spierknopen hebben, zowel in hun nek als in een rug kan dit vaak ontstaan. De fysio in Kampen weet precies waar de klachten vandaan komen en kan daarom op een gerichte manier een behandeling beginnen. De kernactiviteit van de fysio is gericht op het verhelpen van klachten aan het bewegingsapparaat in het lichaam. Dit kan zijn als een gewone burger die niet aan sport doet, maar ook voor mensen die wel veel sporten en hier bijvoorbeeld een blessure hebben opgelopen kunnen terecht bij de fysio in Kampen.

Functioneren

Het gaat er bij de fysio in Kampen om dat je weer goed kunt functioneren in het dagelijkse leven, want dat is wat iedereen graag wil natuurlijk. Je wil geen last hebben van je lichaam wanneer je bezig bent met het schoonmaken van je huis of wanneer je gaat fietsen of wandelen. Dit hoort iedereen gewoon op een normale manier te kunnen doen zonder hier pijn bij te eervaren en daar kan de fysio in Kampen je goed bij helpen. Het gaat om het aanpakken van het probleem. Eerst zal je wat behandelingen ondergaan waarin de klachten worden verminderd. Naarmate de klachten verminderd zijn kan je de oefenzaal in waar je klachten worden aangepakt. 

Manuele therapie

Naast dat de fysio in Kampen behandelingen op dat gebied geeft wordt er ook een mogelijkheid gesteld op het geven van manuele therapie, waar ook wel gebruik gemaakt wordt van dry needling, waarmee de spieren worden aangepast op een heel effectieve wijze. De fysio in Kampen weet goed welke behandeling jij nodig hebt. Heb je dus ergens last van? Kom dan snel naar de praktijk van de fysio in Kampen.